Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Η ενοριακή συντροφιά του Ιερού Ναού Αγίου Ευστρατίου Θυμιανών στην Ιματιοθήκη της αγάπης, της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών.ΠΗΓΗ :ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΙΟΥ ΨΑΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ

Η ενοριακή συντροφιά του Ιερού Ναού Αγίου Ευστρατίου Θυμιανών στην Ιματιοθήκη της αγάπης, της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών.


E-mail Εκτύπωση PDF

Enor.syntr.ThymΕπίσκεψη στους χώρους της Ιματιοθήκης της αγάπης, πραγματοποίησαν σήμερα, Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2013 τα παιδιά από την ενοριακή συντροφιά του Ιερού Ναού Αγίου Ευστρατίου Θυμιανών, συνοδευόμενοι από τους κατηχητές π. Μιχαήλ Ζευγιό και κα Λεμονιά Μαστρογιαννάκη καθώς και κάποιους γονείς.
Τα παιδιά, ξεναγήθηκαν στους χώρους της Ιματιοθήκης, ενημερώθηκαν για την διαδικασία διαλογής, πλύσης, συσκευασίας και για πρακτική συσκευάστηκαν κάποια ιμάτια από τα παιδιά, τα οποία προσήλθαν με γεμάτα τα χέρια τους από σακούλες, με ρούχα, παπούτσια και παιχνίδια!
Μετά το πέρας της ξενάγησης από τον αναπληρωτή υπεύθυνο της διακονίας της Ιματιοθήκης της αγάπης της Ιεράς Μητροπόλεως Χίου, Ψαρών και Οινουσσών π. Μιχαήλ, ακολούθησε η κοπή της πίττας του κατηχητικού, στο αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής του Αγίου Στεφάνου, μέσα στην αγκαλιά του Αγίου, ανταλλάχτηκαν ευχές για το νέο έτος και τα παιδιά γεμάτα χαμόγελα πήραν τον δρόμο της επιστροφής για τα Θυμιανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου