Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2013

ἐφ᾿ ὅσον ἐποιήσατε ἑνὶ τούτων τῶν ἀδελφῶν μου τῶν ἐλαχίστων, ἐμοὶ ἐποιήσατε" Ματθ.(κε, 40).

 ἐφ᾿ ὅσον ἐποιήσατε ἑνὶ τούτων τῶν ἀδελφῶν μου τῶν ἐλαχίστων, ἐμοὶ ἐποιήσατε" Ματθ.(κε, 40).

E-mail Εκτύπωση PDF

2013-01-03_17.07.05Δεκαεννέα ψυχές, έφυγαν από τον τόπο τους, για ένα καλύτερο αύριο. Βρέθηκαν στην Χίο. Δεκαεννέα λαθρομετανάστες άνδρες, γυναίκες και ανάμεσα τους μικρά παιδιά. Μετά από πρόσκληση της ομάδας Κοινωνικών λειτουργών, Ψυχολόγων και Μεταφραστών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χίου και με πυξίδα τα λόγια του Χριστού μας, συσκευάσθηκαν δέματα με ρούχα και παπούτσια όλων των ειδών.

Η παράδοση έγινε από τους υπεύθυνους της Ιματιοθήκης π. Αντώνιο και π. Μιχαήλ, το απόγευμα της Πέμπτης 3 Ιανουαρίου 2013. Η συγκίνηση μεγάλη, καθώς μέσα στο βλέμμα αυτών των ανθρώπων και ειδικότερα των παιδιών συναντήσαμε τον Χριστό.

Αδέλφια μας και αυτοί! Το κάθε δέμα γεμάτο από αγάπη, για να δυναμώσει η ψυχή τους. Συμπόνια, για να καταλάβουν ότι δεν είναι μόνοι. Στήριξη για να μπορέσουν να προχωρήσουν και αυτοί. Γεμάτα τα δέματα από Χριστό!

Ας μην ξεχνάμε ότι στην θέση τους μπορεί να βρισκόμασταν εμείς. Όλοι μας μπορούμε κάτι να προσφέρουμε. ας είναι και ένα χαμόγελο. τι σημαντικό γι' αυτές τις πονεμένες ψυχές! Ας το κάνουμε λοιπόν.
ΠΗΓΗ :ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΙΕΡΑΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΩΣ ΧΙΟΥ ΨΑΡΩΝ ΚΑΙ ΟΙΝΟΥΣΣΩΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου