Τετάρτη 19 Ιουνίου 2013

ΕΝΑΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ..... ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ


Όταν πριν από τρία χρόνια περάσαμε την πύλη του Γυμνασίου Βροντάδου, κουβαλούσαμε στην ψυχή μας , μαζί με τις πληροφορίες των μεγαλύτερων φίλων μας και τις αναμνήσεις των γονιών μας - παλαιών αποφοίτων του σχολείου- δέος και ανασφάλεια ,περιέργεια και άγχος… Τώρα , απόφοιτοι πλέον, αφήνουμε το χώρο που μας φιλοξένησε αυτά τα χρόνια και … κάνουμε τον απολογισμό μας.

Αλήθεια, πόσες αναμνήσεις θα έχουμε να θυμόμαστε από αυτά τα τρία χρόνια! Τρία χρόνια γεμάτα νέες γνώσεις, φιλίες, χαρές, λύπες, συγκινήσεις, ατέλειωτες ώρες μαθήματος, αιφνιδιαστικά τεστ, αγχωτικά ωριαία διαγωνίσματα αλλά και υπέροχες εκδρομές …

Κύλησαν σαν το νερό τα χρόνια. Είχαμε την τύχη να φοιτήσουμε σε ένα σχολείο πρότυπο, τόσο ως προς τις κτηριακές εγκαταστάσεις, αλλά πολύ περισσότερο ως προς τους καθηγητές. Ήταν οι άνθρωποι που βρίσκονταν δίπλα μας για να λύσουν την κάθε απορία και να μας στηρίξουν σε κάθε δύσκολη στιγμή.

 Γι’ αυτό φεύγοντας από το σχολείο θα έχουμε στις αποσκευές μας όχι μόνο γνώσεις αλλά και σημαντικές αξίες όπως σεβασμό, εντιμότητα και αλληλεγγύη. Με αυτά τα εφόδια που μας προσφέρατε είμαστε έτοιμοι να ανέβουμε στο επόμενο σκαλοπάτι. Σας ευχαριστούμε για όλα…

Στο δρόμο που ανοίγεται μπροστά μας κάποιοι θα συνεχίσουμε μαζί … κάποιοι όχι. Ένα είναι βέβαιο : κάθε φορά που θα περνάμε έξω από αυτό το κτήριο, όσα χρόνια κι αν περάσουν , η σκέψη αλλά και η ματιά μας θα στρέφονται στο Γυμνάσιό μας. Θα είμαστε οι απόφοιτοι του Γυμνασίου Βροντάδου του σχολικού έτους  2012 – 2013.    
ΙΣΙΔΩΡΟΣ Ν.ΦΛΑΜΟΣ ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ 2012-2013

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου